Võru tehase eelkäijate tegutsemislugu ulatub 100 aasta taha, kuid meie tänases asukohas oleme valmistanud pagaritooteid üle 40 aasta.
Võru tehas hoolitseb eestlaste toidulaua kõige maitsvama osa eest ning valmistab kooke ja saiakesi modernsete tehnoloogiate abil ning parimast kohalikust toorainest. Aastas sõidab tehase väravatest välja ligikaudu 14 000 tonni erinevaid tooteid.
Lisaks eestlastele jõuab Võru tehase toodang ka teistesse Balti riikidesse ja mujale Euroopasse ning lisaks ka Põhja-Ameerikasse ja Aasiasse.
Oleme alati investeerinud kvaliteeti. See tähendab investeerimist nii kaasaegsesse tootmistehnoloogiasse kui ka töötajatesse. Kui tehnoloogiad muutuvad nutikamaks ja tõhusamaks ning inimesed teevad oma tööd uhkuse ja rahuloluga, siis on tagatud ka toote kõrgeim kvaliteet.
Hoolitseme selle eest, et jääkide osakaal tootmises oleks võimalikult madal ja tööohutuse standardid maksimaalselt kõrged.
Toodete kõrge kvaliteedi ja tootmise jätkusuutlikkuse tagamiseks oleme juurutanud mitmeid kvaliteedi‑, toiduohutuse- ja tarneahela standardeid nagu BRC, IFS, RSPO ja Rain Forest.
Võru tehas toodab sadu erinevaid nimetusi sügavkülmutatud pagaritooteid: kooke ja rullbiskviite, pirukaid, saiakesi, rulle, croissante ja stritsleid ning kukleid ja pikksaiu. Kui tahad oma lemmiktoodete valmistamisel kaasa lüüa, siis tule meile tööle!
Pikk 17, 65604 Võru
Telefon +372 786 6800
Fax +372 786 6801
cristella[at]cristella.ee
Projekti nr: 20.2.02.22-0060
Uute turvõimaluste avamine ning tootmise efektiivsuse ja kvaliteedi tõstmine
© Eesti Pagar Võru Tootmine